Jazzy Tower-koncertek

Sok kedves és esetlenségében is szép emléket őrzünk a Margitszigetről és az idén 104 éves Víztoronyról. Idén júniustól újra látogatható a rendhagyó kiállító-, és befogadótér, legizgalmasabb programjuk a szombat esti Jazzy Tower-koncertek sorozata.

Gondos munkával padba vésett szív és kezdetleges ákombákom “ittjártunk” a falon – a graffiti őskora nem évszámhoz köthető, hanem az egyén ifjúságához, a kiskamasz indivíduum ittlétje és fároszai.
Messziről kezdtem, de oda szeretnék kilyukadni, hogy sok kedves és esetlenségében is szép emléket őrzünk a Margitszigetről és az idén 104 éves Víztoronyról. Idén júniustól újra látogatható a rendhagyó kiállító-, és befogadótér, legizgalmasabb programjuk zenei szakértőnk szerint – ő nyilván elfogult és megállíthatatlan rajongó – a szombat esti Jazzy Tower-koncertek sorozata. Tavalyelőtt a júniusira persze nem jutottunk ki az árvíz miatt, de tavaly nem volt gond! Ha minden jól megy, akkor idén talán mindegyikre hajóval megyünk és jövünk, mert lehet 🙂 még welcome-drinket is kínálnak, a részleteket lásd a kép alatt.

viztorony

Margitszigeti Víztorony
A Szabad Tér Színház és a Jazzy Rádió idén is folytatja közös programsorozatát, a szombat esti Jazzy Tower-koncerteket.
A 104 éves Margitszigeti Víztorony újabb rekonstrukciós munkálatokat követően, új kiállításokkal 2014. júniusától látogatható újra mint kilátó és kiállítótér. Udvara ideális helyszíne a könnyed nyáresti koncerteknek.
A sokszínű kínálatból idén a jazz, a folk, a soul és a swing szerelmeseit várják a szervezők, most is a műfaj legjobbjaival.
A 2015-ös szezon Jazzy Tower fellépőiHamarosan!
A Jazzy Tower-koncertek a zenei csemegén túl komplex élményt kínálnak. Az este már a Duna vizén ringatózva, egy kellemes hajóúttal kezdődik, welcome-drinkkel folytatódik, a koncerten kiteljesedik, a Víztorony-látogatással megkoronázódik, majd a csillagos éjszakai hajóúttal fejeződik be. (A jegyár természetesen mindezt tartalmazza.)
A Jazzy-hajó különjárat menetrendje:
Vigadó tér 5. kikötő, indul: 18:45
Batthyány tér 1. indul: 18:55
Dráva utca 2. indul: 19:10
Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony érkezés: 19:20
Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony indulás: 22:30
Dráva utca 2. érkezés: 22:40
Batthyány tér 1. érkezés: 22:55
Vigadó tér érkezés: 23:00
Várunk minden zenerajongót és kellemes, tartalmas kikapcsolódásra vagy bulizni vágyót a Jazzy Tower-koncerteken.
A helyes irány: torony iránt!

Jazzy Tower


Időpont: 2015. 06. 20.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony
Cím: Margitsziget
Email: igazgatosag@szabadter.hu
Web: szabadter.hu
Telefon: 0613755-922
Forrás: szabadter.hu/viztorony


Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok