Kis éji Jazz a Margitszigeten

Szombat este irány a Margitsziget: fergeteges Jazzbuli a Majsai Swingstars előadásában. Kihagyhatatlan fesztiválhangulat a város szívében!

Az elképesztő kánikulában mi sem frissíthetne fel jobban szombat este mint egy margitszigeti Jazz-koncert! Irány a Víztorony, ahol a Budapesti Nyári fesztivál Jazzy Tower programsorozatának keretében a forró nyári estéken sokszínű műfaji kínálattal rendelkező programsorozat vár:

2015. június 13. szombat 20 óra Jazzy Tower: Szőke Nikoletta Quartet
2015. július 11. szombat 20 óra Jazzy Tower: Kozma Orsi Quartet
2015. július 18. szombat 20 óra Jazzy Tower:  Bolyki Brothers
2015. július 24. péntek 20 óra Jazzy Tower EXTRA:  Swing & Sanzon

ajánlom-budapest-jazzy-tower-koncertsorozat
A Jazzy Tower koncertekre komplett programjegyet értékesítenek, melynek tartalma: retúr hajójegy a Szabadtéri Színpad kikötőbe, Víztorony kilátó és kiállítás belépő, koncert belépő, welcome drink. A Jazzy koncerteken a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Jazzy Tower


Időpont: 2015. 06. 13. 20:00 - 2015. 07. 24. 23:00
Helyszín: Margitszigeti Víztorony
Cím: Margitsziget
Belépő: 3800Ft
Forrás: szabadter.hu


Különjáratok a Jazzy-Víztorony koncertekre
A Jazzy Tower-koncertek a zenei csemegén túl komplex élményt kínálnak. Az este már a Duna vizén ringatózva, egy kellemes hajóúttal kezdődik, welcome-drinkkel folytatódik, a koncerten kiteljesedik, a Víztorony-látogatással megkoronázódik, majd a csillagos éjszakai hajóúttal fejeződik be. (A jegyár természetesen mindezt tartalmazza.) A Jazzy-Víztorony koncertek belépőjegy árai tartalmazzák a hajós transzfer szolgáltatást, erre a programra nem kell külön hajójegyet vásárolni.

Az előadásokra érkező Színházi- és Jazzy hajójáratok mellett menetrend szerinti járatok is indulnak a Margitszigetre, a hét minden napján, naponta 5 alkalommal. Indulás: Vigadó tér 5., Batthyány tér 1. és Dráva utcai 2. kikötőkből Érkezés: Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe

 

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok