Szenvedélyes flamenco show

A Babel Sound Hangjai kultúrsorozat ez alkalommal az autentikus spanyol életérzést közvetíti, és ahogy már megszokhattuk, nemcsak a zene és a tánc, de a gasztronómia is előtérbe kerül. 2017. április 28-án, pénteken mindazokat várjuk tehát a Fonó Budai Zeneházba, akik a zenéért és a tánc szeretetéért jönnek el, illetve azokat is, akik csak szeretnének egy estére elrepíteni magukat gondolatban Andalúzia mesés hangulatú szűk utcácskáiba.

Flamenco show videó teaser: https://youtu.be/-5JO8ABEHiA

01_pirok_zsofi

KATT! a képre a video megtekintéséhez YouTube-on!

A flamenco a teljes emberre hatást gyakorol: viselkedésében, életfelfogásában, öltözködésében, szerep-mintáiban, teljes valójában érzékelhető hatása. Mindenki, aki érzi, mindenki, aki átéli, részt kap a világából.

A Magyar Táncművészek Szövetsége által is elismert Pirók Zsófia és édesanyja, Lippai Andrea, a többszörösen kitüntetett táncművész táncolnak autentikus tablao flamenco-t andalúz dallamokra. Spanyolországból utazik hozzánk erre az estére a neves flamenco énekesnő, Elena Morales (Córdoba), gitáron Juan José Bando (Sevilla) játszik, ütőhangszereken pedig Tar Gergelyt hallhatjuk, aki állandó tagja többek között a Cuba Ritmónak és a Ricardo Salsa Bandnek is.

Az erotikus és érzelem dús tánc és egyedi gitárjáték mellé sangria és tapas dukál, ami az est kulináris különlegességeként szerepel a Fonó konyhájának kínálatában.

Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Időpont: 2017.04.28. Péntek 20:00
 

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1165696266872988/
Babel Sound facebook oldal: https://www.facebook.com/babelsound/
Pirók Zsófi facebook oldal: https://www.facebook.com/PirokZsofiFlamenco/?fref=ts
Jegyvásárlás link: http://fono.jegy.hu/program/babel-sound-flamenco-est-79137

Megosztandó gondolatok
Hétrevaló
A művelt ember járatja a Hétrevalót!

Rovatok